Amanida tricolor

Amanida tricolor

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Fàcil
  • Entrants

Ingredients

  • 250 gr

    de tonyina

  • pebre

  • sal

  • d'oli

  • 1/2 cullerada

    d'orenga

  • 2

    tomàquets per amanir

  • 3

    ous durs tallats a quarts

  • 1 penca

    tendre d'api

  • 2

    pebrots en vinagre

  • 50 gr

    d'olives farcides d'anxova

  • 50 gr

    d'olives negres sense pinyol

  • 500 gr

    de macarrons o plomes vegetals Tradición El Pavo

Com fer Amanida tricolor

  • Pas 1

    Bullir la pasta Tradición El Pavo en abundant aighua salada. Escórrer-la i u passar-la uns instants per aigua freda. Abocar la pasta en una safata i condimentar-la amb l'oli l'orenga i un pessic de pebre.

  • Pas 2

    Afegir les olives tallades a trossets, l'api tallat a rodanxetes, els pebrots a tires i la tonyina esmicolada.

  • Pas 3

    Barregi-ho tot bé. abocar-ho en un bol per amanides i decorar-ho amb els quarts d'ou dur i rodanxes de tomàquet.

  • Pas 4

    condimentar-ho tot amb oli, sal i pebre. Servir freda.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't