Arròs a la cubana

Recepta de Arròs a la cubana

1 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Fàcil
  • Primer plat

Ingredients

Com fer Arròs a la cubana

Pas 1
Pas 2
Pas 3
Pas 5
Pas 6
Pas 7
  • Pas 1

    Posar al foc una cassola. Abocar-hi oli fins que cobreixi el fons i ofegar-hi els alls fins que agafin color. Afegir-hi l'arrròs i remenar sense parar durant uns minuts. Cobrir amb aigua i afegir-hi una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada. Abaixar el foc fins que arranqui el bull i mantenir durant 15 minuts. Apartar i deixar reposar tapat durant 3-4 minuts.

  • Pas 2

    Posar al foc una cassola. abocar-hi oli fins que cobreixi el fons i ofegar-hi els alls fins que agafin color. Afegir-hi l'arrròs i remenar sense parar durant uns minuts.

  • Pas 3

    En una cassola apart, amb una mica d'oli, coure el Tomate Frito Gallina Blanca , assaonar-ho amb Avecrem caldo de Pollo i dues cullerades de sucre. Tapar i mantenir a foc lent removent de tant en tant fins que el tomàquet estigui espès.

  • Pas 4

    Cobreix amb aigua i una pastilla d' Avecrem caldo de Pollo triturada. Abaixa el foc quan arrenqui a bullir i mantén durant uns 15 minuts. Aparta i deixa reposar tapat durant 3 o 4 minuts.

  • Pas 5

    Fregir els ous amb força oli calent i reservar-los.

  • Pas 6

    En una cassola a part, amb una mica d'oli, coure el Tomate Frito Gallina Blanca , assaonar-ho amb Avecrem caldo de Pollo i dues cullerades de sucre. Tapar i mantenir a foc lent removent de tant en tant fins que el tomàquet estigui espès.

  • Pas 7

    En una altra paella posar la mantega i els plàtans. Tapar i mantenir a foc lent 5 minuts. Servir els plàtans i els ous sobre un llit d'arròs. El tomàquet sempre es serveix en una salsera apart.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't