Arròs en salsa amb panses i pastanaga

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Fàcil
  • Primer plat

Ingredients

  • 1 tassa i 1/2

    d'arròs de gra llarg

  • 250 gr

    de pastanagues

  • 200 gr

    de panses sense llavor

  • 60 ml

    d'oli

  • 2 cullerades

    de sucre

  • 1/2 culleradeta

    de julivert picat

  • 2 pastilles

    d'Avecrem Caldo de Pollastre

DALE TU TOQUE PERSONAL...

Com fer Arròs en salsa amb panses i pastanaga

Pas 1
Pas 2
Pas 3
Pas 4
  • Pas 1

    Coure l'arròs en una olla amb aigua i les dues pastilles d'Avecrem Caldo de Pollastre. Quan bulli, abaixar el foc i deixar evaporar l'aigua. Tapar l'olla i apagar. Deixar l'olla a sob re el fogó apagat durant 10 minuts. Els grans d'arròs han de quedar desenganxats.

  • Pas 2

    Posar les panses en remull amb aigua bullint uns 8 minuts. Pelar i ratllar les pastanagues en fils gruixuts, escórrer les panses i assecar-les. En una safata alternar l'arròs, les panses i la pastanaga.

  • Pas 3

    Fer una vinagreta barrejant el suc, el sucre, el julivert i la sal.

  • Pas 4

    Abocar la vinagreta per sobre i servir de seguida.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't