Cintes bicolor amb vedella i bolets

Cintes bicolor amb vedella i bolets

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Mitjana
  • Primer plat

Ingredients

  • 200 gr

    de cintes amb ou Tradición El Pavo

  • sal i pebre

  • formatge de maó semi ratllat

  • oli d'oliva

  • 2

    alls tendres tallats a rodanxes.

  • 300 gr

    de bolets de temporada tallats a trossets

  • 250 gr

    de carn de vedella picada

  • 6

    tomàquets ratllats

  • 1

    pastanaga ratllada

  • 2

    cebes

  • 200 gr

    de cintes d'espinacs Tradición El Pavo

  • 1 sobre

    de Mi Salsa Bechamel

Com fer Cintes bicolor amb vedella i bolets

  • Pas 1

    Bullir la pasta Tradición El Pavo tal com s'indica a l'envàs. Escórrer i deixar refredar. Mentres, en una paella amb una mica d'oli sofregir a foc lent la ceba i la pastanaga. Quan comencin a daurar-se afegir el tomàquet. Salpebrar i deixar coure a foc mig uns minuts, fins que el tomàquet estigui cuit.

  • Pas 2

    En una altra paella sofregir els alls tendres amb una mica d'oli. Quan comencin a daurar-se afegir-hi els bolets ja rentats. Saltejar-los uns minuts i barrejar-los amb la salsa. A la mateixa paella fegir la carn picada, remenant de tant en tant. Procurar que estigui ben daurada abans de barrejar amb la salsa.

  • Pas 3

    barrejar les cintes amb el tomàquet, els bolets i la carn picada. Disposar en una safata per al forn i cobrir amb Mi Salsa Bechamel. Empolsar amb el formatge ratllat i gratinar. Servir immediatament.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't