Crema catalana

Recepta de Crema catalana (6926)

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Difícil
  • Postres

Ingredients

  • 1 litre

    de llet

  • la pell

    d'una llimona

  • 30/40 gr.

    de midó

  • 1/4 kg.

    de sucre

  • 8

    rovells

  • 1 l.

    de llet

  • 1 tronquet

    de canyella

  • la pell

    d'una llimona

  • 30/40 gr.

    de midó

  • 1/4 kg

    de sucre

  • 8

    rovells

  • 1 tronquet

    de canyella

Com fer Crema catalana

Pas 1
Pas 2
Pas 3
  • Pas 1

    Bullir la llet amb la canyella i la pell de la llimona. Deixar refredar.

  • Pas 2

    Barrejar els rovells amb el sucre i afegir-hi el midó dissolt en una mica de llet freda. Afegir-hi la llet colada i posar-ho al foc. Remenar i coure sense deixar que arribi a bullir. Un cop freda, posar-hi el sucre per sobre i cremar-lo.

  • Pas 3

    barrejar els rovells amb el sucre i afegir-hi el midó dissolt en una mica de llet freda.

  • Pas 4

    Afegir-hi la llet colada i posar-ho al foc. remenar i coure sense deixar que arribi a bullir.

  • Pas 5

    Un cop freda, posar-hi el sucre per sobre i cremar-lo.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't