Crema de carbassa i pernil dolç

Recepta de Crema de carbassa i pernil dolç

0 Vots | 0 comentaris

  • 10-20 min
  • 4
  • Fàcil
  • Primer plat

Ingredients

Com fer Crema de carbassa i pernil dolç

Pas 1
Pas 2
  • Pas 1

    Tallar la patata i la carbassa -treient-ne les llavors- i ofegar-ho en oli a foc lent fins que canviin de color. Regar amb el Caldo de Cocido Gallina Blanca i deixar coure durant uns 15 minuts.

  • Pas 2

    Passar-ho per la batedora, colar-ho i afegir-hi el iogurt i els rovells d'ou. Quan estigui al plat, afegir-hi el pernil dolç tallat a tires.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't