Daus de tonyina amb fonoll glassejat

Recepta de Daus de tonyina amb fonoll glassejat

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Fàcil
  • Entrants

Ingredients

Com fer Daus de tonyina amb fonoll glassejat

  • Pas 1

    Pre-escalfa el forn a 200ºC. Renta i talla el fonoll a quarts (reservant le sfulles) i posa'l en el vas junt amb els pebrots tallats a daus, el caldo, el suc de la llimons, la sal i el pebre. Programa 15 minuts, a temperatura Varoma, velocitat 1, sense la tapa del broc, perquè s'evapori i es redueixi la salsa.

  • Pas 2

    En aquest moment afegir-ji la tonyina a daus d'un cm, la taronja tallada a trossos i una mica més de caldo si quedés massa sec. Remenar uns segons a velocitat 1, passar a una safata i coure al forn a 200ºC uns 15 minuts, fins que el peix estigui en el seu punt, no massa fet.

  • Pas 3

    Servir calent decorat amb rodanxes de taronja, fulles de fonoll que haurem reservat, i olives negres i tàperes per a donar-hi un toc mediterrani.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't