Delícies de rap

Recepta de Delícies de rap

0 Vots | 0 comentaris

  • > 60 min
  • 4
  • Mitjana
  • Segon plat

Ingredients

Com fer Delícies de rap

Pas 1
Pas 2
Pas 3
  • Pas 1

    Condimentar el peix i les gambes amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolada i fregir-los en una paella amb un fons d'oli 4 o 5 minuts. Escórrer'ls bé, esmicolar-los i reservar-los.

  • Pas 2

    Deixatar la llet evaporada en 1 vas d'aigua. Fondre 2 cullerades de mantega. Afegir-hi la farina i torrar-la durant uns 2 minuts sense deixar de remenar. Afegir-hi la llet, a poc a poc, remenant sense parar, i coure durant 20 minuts. Salpebrar i afegir-hi la nou moscada.

  • Pas 3

    Afegir el rap i les gambes a la beixamel, remenar i passar la massa a un motllo untat amb la resta de mantega. Allisar la superfície, deixar-la refredar i posar-la a la nevera vàries hores. Tallar-la en porcions rectangulars i passar-les per ou batut i pa ratllat. Daurar-les en oli abundant i escórrer-les bé. Servir-les amb escarola rentada i tallada a trossos.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't