Espaguetis a la carbonara

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Fàcil
  • Primer plat

Ingredients

Com fer Espaguetis a la carbonara

  • Pas 1

    Escalfar força aigua en una cassola i, quan comenci a bullir, afegir-hi la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada. Afegir-hi els espaguetis i deixar-los coure durant 9 minuts o el temps que indiqui el fabricant. Escórre'ls en un colador i amanir-los amb un fil d'oli d'oliva.

  • Pas 2

    Tallar el bacon a dauets petits i daurar-los en una paella ampla amb unes gotes d'oli d'oliva fins que comencin a agafar color. Mentres, batre els ous amb la nata líquida i afegir-hi el formatge parmesà ratllat. Condimentar amb un pessic d'Avecrem caldo de Pollo i remenar.

  • Pas 3

    Abocar els espaguetis a la paella junt amb els dauets de bacon i afegir-hi el preparat d'ous, nata i formatge. remenar durant uns minuts i quan la salsa comenci a quallar treure la paella del foc. Servir de seguida.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't