Estofat de conill

Recepta de Estofat de conill

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Mitjana
  • Segon plat

Ingredients

  • 1

    conill

  • oli d'oliva

  • 1 bric

    de Base para Cocinar de Carne Gallina Blanca

  • 1 vas

    de cava

  • 200 gr

    de xampinyons

  • 150 gr

    de bacon a daus

  • 1 gra

    d'all

  • 1

    ceba gran

  • 1

    conill

  • sal i pebre

  • oli d'oliva

  • 1 bric

    de Base para Cocinar Fondo de Carne Gallina Blanca

  • 1 vas

    de cava

  • 200 gr

    de xampinyons

  • 150 gr

    de bacon a daus

  • 1 gra

    d'all

  • 1

    ceba gran

  • sal i pebre

DALE TU TOQUE PERSONAL...

Com fer Estofat de conill

  • Pas 1

    Netejar el conill i tallar-lo a trossos mitjans, segellar-los a la cassola amb oli d'oliva i salpebrar-los. Retirar y reservar.

  • Pas 2

    A la mateixa cassola ofegar una mica la ceba picada gruixuda, l'all picat i el bacon tallat a daus.

  • Pas 3

    A la mateixa cassola ofegar una mica la ceba picada gruixuda, l'all picat i el bacon tallat a daus. Rentar i tallar la part terrosa dels xampinyons. Tallar a quarts i afegir-los al guisat. Continuar la cocció uns minuts i afegir-hi el conill.

  • Pas 4

    Rentar i tallar la part terrosa dels xampinyons. Tallar a quarts i afegir-los al guisat. Continuar la cocció uns minuts i afegir-hi el conill.

  • Pas 5

    Abocar el bric de Base para Cocinar Fondo de Carne de Gallina Blanca i coure uns 20 minuts o fins que el conill quedi tendre. Rectificar de sal i pebre i servir.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't