Filet de porc amb salsa

Recepta de Filet de porc amb salsa

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  •  
  • Mitjana
  • Segon plat

Ingredients

  • 1

    filet de porc ben gran o 2 si són mitjans

  • 1 cullerada

    plena de margarina s/sal

  • 2 fulles

    de llorer

  • 1 got aprox.

    d’aigua calenta

  • 1 got gran

    de vi blanc

  • 1 pastilla

    d’Avecrem Caldo de Pollo

  • Un polsim

    de sal

  • Una mica

    de pebre (3 baies acabades de moldre)

  • 4 o 5 grans

    de pebre en gra

  • 3 claus

    d’olor

  • 2

    pastanagues

  • 2

    cebes mitjanes

  • 3 cullerades

    d’oli de gira-sol

DALE TU TOQUE PERSONAL...

Com fer Filet de porc amb salsa

  • Pas 1

    Neteja bé de greix el filet. Lliga’l amb fil de cuina perquè conservi bé la forma. Posa a fondre la margarina amb l’oli a la cassola. Salpebra el filet. Daura’l a la cassola. Mentrestant, talla les cebes a cascos i les pastanagues a trossets. Posa-hi el llorer, clau i pebre.

  • Pas 2

    Un cop daurat d’una banda el filet, dóna-li la volta i daura’l per l’altre costat. Posa-hi les verdures amb una mica de sal i ofega-ho. Afegeix el vi, la pastilla d’Avecrem Caldo de Pollo i aigua.

  • Pas 3

    Cou fins que el filet de porc estigui fet (en cassola normal, uns 30 minuts). Treu el filet i posa’l en una font i tritura les verdures, passant-les pel colador xinès perquè quedi una salsa fina. Talla el llom en filets i lliga’ls a la salsa.

  • Pas 4

    Em vaig oblidar de fer la foto un cop emplatat. El vaig posar amb patates fregides molt finetes (palla) i arròs basmati. Perdoneu per aquesta errada. Si veieu que la salsa queda líquida, l’engreixeu amb una mica de Maizena dissolta en una mica d’aigua.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't