Filet de vedella amb salsa de nadal

Recepta de Filet de vedella amb salsa de nadal

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Mitjana
  • Segon plat

Ingredients

Com fer Filet de vedella amb salsa de nadal

  • Pas 1

    Daurar el filet en una mica d'oli. Afegir-hi el sofrito de cebolla i ofegar-lo. Afegir-hi el vi blanc i el suc de raïm, la salsa Perrins, els claus i l'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal. Deixar coure una hora. Servir acompanyat de salsa de prunes i pomes.

  • Pas 2

    Salsa de prunes i pomes: Pelar pomes i tallar-les a làmines fines. Afegir-hi les prunes sense os, junt amb una mica de caldo de pollastre, pebre i sucre. coure 20 minuts aproximadament.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't