Flam de salmó

Recepta de Flam de salmó

0 Vots | 0 comentaris

  • 40-60 min
  • 4
  • Mitjana
  • Primer plat

Ingredients

  • 6

    ous

  • 1 cullerada

    de farina de blat

  • 1 dl

    de llet

  • 1 cullerada

    d'estragó picat

  • pebre

  • 1 culleradeta

    d'Avecrem Ajo y Perejil

  • 1 vas

    de vi blanc

  • 1 pastilla

    Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco

  • 1/2 kg

    de salmó net

  • 6

    ous

  • 400 cc

    de nata liquida

  • 1 cullerada

    de farina de blat de moro

  • 1 dl

    de llet

  • 1 cullerad

    de estragó picat

  • pebre

  • 1 culleradeta

    d'Avecrem Ajo y Perejil

  • 1 vas

    de vi blanc

  • 1 pastilla

    d'Avecrem Caldo de Peescado -30% de sal

  • 1/2 kg

    de salmó net

  • 400 cc

    de nata liquida

Com fer Flam de salmó

Pas 1
Pas 3
Pas 4
Pas 5
  • Pas 1

    Coure el salmó al forn amb la pastilla d'Avecrem caldo de Pescado -30% de sal esmicolada i el vi durant 10 minuts. Esmicolar-lo mirant que no quedin espines.

  • Pas 2

    Preescalfa el forn a 180º.

  • Pas 3

    Batre els ous junt amb el condiment Avecrem Ajo y Perejil, l'estragó, el pebre i la farina de blat de moro dissolta en llet. Afegir-hi el peix i la nata lleugerament muntada.

  • Pas 4

    coure el salmó al forn amb la pastilla Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco esmicolada i el vi durant 10 minuts. Esmicolar-lo mirant que no quedin espines.

  • Pas 5

    coure al forn rectangular al bany Maria durant 45 minuts. Quan estigui fred, treure'l del motllo i servir-lo amb salmó fumat i roses de tomàquet.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't