Lasanya d'estiu

Recepta de Lasanya destiu

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Mitjana
  • Primer plat

Ingredients

  • 300 gr.

    de gambes cuites

  • 300 gr.

    de formatge de Burgos

  • 6

    tomàquets

  • 3

    ous durs

  • Salsa de pebrots:

  • 2

    pebrots de morro

  • 250 c.c.

    de nata líquida

  • un pessic

    d'Avecrem Fines Herbes

  • 1 paquet de plaques

    de lasanya tradicional El Pavo

DALE TU TOQUE PERSONAL...

Com fer Lasanya d'estiu

  • Pas 1

    Coure la lasanya tradicional El pavo en força aigua bullint amb sal o, si són plaques de remull, durant el temps que indiqui el paquet.

  • Pas 2

    Triturar els pebrots morrons i batre'ls junt amb la nata líquida i l'Avecrem fines herbes. Reservar. Pelar 4 tomàquets, regar-los amb oli d'oliva, condimentar-los i triturar-los per a fer un coulis de tomàquet. Tallar a rodanxes fines els altres tomàquets, el formatge fresc i els ous durs. Amanir els tomàquets amb una mica d'oli, orenga i reservar-los.

  • Pas 3

    En una safata de servir, posar una capa de coulis de tomàquet. A sobre posar-hi una placa de lasanya, a sobre una de formatge, un altre cop una de lasanya , una capa de gambes i ou dur, una altra de tomnàquet i acabar amb una placa de lasanya. Cobrir amb la salsa de pebrots.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't