Llenguados gratinats amb ametlles

Recepta de Llenguados gratinats amb ametlles

1 Vots | 0 comentaris

  • 10-20 min
  • 4
  • Mitjana
  • Segon plat

Ingredients

Com fer Llenguados gratinats amb ametlles

  • Pas 1

    Sofregir la ceba i el porro en mantega, afegir la culleradeta de l'assaonador Avecrem Ajo y Perejil i continuat la cocció fins que estiguin estofats.

  • Pas 2

    Posar el sofregit en una safata de forn i col.locar-hi a sobre els filets de peix assaonats amb l'assaonador Avecrem Ajo y Perejil, les dues menes de pebre i unes boletes de mantega. Posar al forn pre-escalfat 8 minuts.

  • Pas 3

    Treure del forn, afegir-hi les ametlles i regar amb la nata. Introduir un altre cop al forn 5 mintus més.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't