Llobarro a l'asturiana

Recepta de Llobarro a lasturiana

1 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Fàcil
  • Segon plat

Ingredients

  • 1 kg

    llobarro filetejat

  • al gust

    sal

  • 250ml (un got gran)

    crema de llet

  • 1 cullerada

    pebre roig de la vera

  • 6 cullerades

    oli d'oliva

  • 1/2 gotet

    cava

  • 3 cullerades

    vinagre de sidra

  • 3 dents

    alls

  • 1

    ceba petita

  • 250g

    llagostins (opcional)

  • 200g

    cloïsses

  • 75g

    lacón picat

  • 2 cullerades

    cebeta picada per decorar

Com fer Llobarro a l'asturiana

  • Pas 1

    Pela i pica la ceba i l'all, renta i pica el julivert; pela els llagostins retirant-los el filet dorsal i reserva'ls.

  • Pas 2

    Escalfa una olla, reservant una mica d'oli i sofregeix la ceba i l'all uns 10 minuts a foc suau, afegeix el pebre roig, dona-li un parell de voltes, afegeix el vinagre i el cava, cou 5 minuts.

  • Pas 3

    Mentrestant daura el peix ja condimentat, cuinant-lo primer per la part de la pell, en una paella amb una mica d'oli, retira'l i agrega'l a la cassola, incorora els llagostins i la crema de llet, deixar reduir una mica.

  • Pas 4

    Quan el peix estigui a punt, retira'l juntament amb els llagostins, espolvoreja amb el lacón i serveix-los en els plats decorats amb les cebetes picades.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't