Llom al champagne (o cava)

Llom al champagne (o cava)

0 Vots | 0 comentaris

  • 40-60 min
  • 4
  • Fàcil
  • Segon plat

Ingredients

  • 1 pastilla

    d'Avecrem Carn -30% de sal

  • 1 cullerada sopera

    d'oli d'oliva

  • 1 gra

    d'all

  • 4 filets

    de llom sense greix

  • 1/2 tassa

    de tomàquets pelats i picats

  • 1/2 tassa

    de champagne (o cava)

  • espècies assortides (orenga, etc)

  • panses blanques sense llavors

  • sal ipebre negre mòlta.

Com fer Llom al champagne (o cava)

  • Pas 1

    Una ampolla de xampagne pot ser massa per a dues persones, i com que sempre en sobra, es pot fer servir el que no s'hagi begut per a fer aquesta recepta (o si en sobre d'una celebració d'aniversari, de Nadal...)

  • Pas 2

    Calentar bé l'oli i posar a fregir els filets per una banda. Condimentar-los amb l'Avecrem Carn -30% de sal i pebre, donar-los la volta i daurar-los per l'altre costat.

  • Pas 3

    Afegir-hi les panses, l'all i el xampagne (o cava) i cuinar 15 minuts amb la paella tapada. Afegir-hi els tomàquets i cuinar-ho 5 minuts més. Servir i bon profit!

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't