Llom de conill farcit i fet al forn

Recepta de Llom de conill farcit i fet al forn

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Mitjana
  • Segon plat

Ingredients

  • 4 lloms de conill sense os

  • 1/2 pastilla de Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal de Gallina Blanca

  • Sal i pebre

  • Oli d'oliva

  • Farina

  • 1 api

  • 80 g de mantega

  • Farigola

  • 2 tomàquets confitats

  • 4 fetges de pollastre

  • 8 ronyons de conill

  • Pel suc del rostit: ossos i restes de conill, 1 ceba, 1 dent d'all, 1 tomàquet, 1/2 pastilla de Avecrem caldo de Verduras -30% de sal de Gallina Blanca, julivert, aigua.

DALE TU TOQUE PERSONAL...

Com fer Llom de conill farcit i fet al forn

  • Pas 1

    Pel suc del rostit, daurar els ossos de conill en una cassola amb un rajolí d'oli. Afegir la ceba i els alls i daurar, afegir el tomàquet i ofegar. Desglassejar amb el vi blanc, deixar evaporar l'alcohol, cobrir amb aigua, afegir el julivert i la 1/2 pastilla de Avecrem caldo de Verduras -30% de sal de Gallina Blanca i deixar coure a foc lent durant 2 hores fins que redueixi la textura de la salsa.

  • Pas 2

    Farcir els lloms amb els ronyons, el fetge tallat a tires, el tomàquet confitat, la farigola, la sal i el pebre. Lligar els lloms amb fil.

  • Pas 3

    Tallar la patata i l'api a rectangles d'uns 10 cm d'ample i saltejar amb oli i mantega fins que estiguin fets.

  • Pas 4

    Rostir els lloms amb oli i mantega durant uns 15 minuts.

  • Pas 5

    Deixar reposar els lloms uns minuts i tallar en escalopes. Servir amb la patata, l'api i el suc.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't