Llonza de vedella perfumada amb polenta

Recepta de Llonza de vedella perfumada amb polenta

0 Vots | 0 comentaris

  • > 60 min
  • 4
  • Mitjana
  • Segon plat

Ingredients

  • Oli d'oliva

  • 1

    Esencias Gallina Blanca de Tomillo y Romero

  • 800 gr

    de llonza de vedella sense òs

  • 4 dl

    d'aigua

  • 200 gr

    de polenta

  • Sal

  • Pebre

  • Sal gruixuda

Com fer Llonza de vedella perfumada amb polenta

  • Pas 1

    Elaborar una marinada amb l'oli i l'Esencias Gallina Blanca de Tomillo y Romero. Posar-hi la carn a dins i deixar-l'hi unes 3 hores, donant-li la volta de tant en tant perquè xupi bé el líquid de la marinada.

  • Pas 2

    En un pot amb aigua calenta afegir la polenta i deixar coure durant 10 minuts. A mesura que vagi espessint treballar la massa donant-li voltes perquè agafi cos però no faci grumolls. Posar la massa en un motllo de plum cake i deixar-la refredar. Quan estigui freda tallar-la com si fossin patates fregides.

  • Pas 3

    Tallar la carn a filets d'uns 200 gr, salpebrar-los i posar-los a coure a la brasa o la planxa. Han de quedar daurats per fora i una mica crus per dins, però calents.

  • Pas 4

    Mentres, fregir els bastons de polenta en força oli.

  • Pas 5

    Servir la carn amb la polenta i posar al punt de sal gruixuda.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't