Lluç en ventall

Recepta de Lluç en ventall

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Mitjana
  • Segon plat

Ingredients

  • 1

    cua de lluç oberta i sense espines

  • 1 cullerada

    de pebre vermell

  • 2 fulles

    de llorer

  • 3

    patates

  • 2

    tomàquets

  • 1

    ceba

  • 2 pastilles

    d'Avecrem Caldo de Pescado

  • 1 manat

    de julivert

  • 8 grans

    d'all

  • pebre negre i oli

Com fer Lluç en ventall

Pas 1
Pas 2
Pas 3
  • Pas 1

    Pelar i tallar a rodanxes les patates, els tomàquets i la ceba. Posar-ho tot en una safata de forn junt amb el llorer i condimentar-ho amb Avecrem caldo de Peix i pebre. Ruixar-ho per sobre amb oli. Coure-ho al forn durant 15 minuts a 180ºC.

  • Pas 2

    Posar-hi a sobre el lluç, escampar-hi el julivert i l'altra pastilla d'Avecrem caldo de Peix esmicolada. Continuar la cocció 15 minuts més.

  • Pas 3

    Posar en un morter els grans d'all, el pebre i mig vas d'oli. Aixafar-ho tot bé i abocar aquesta barreja per sobre del lluç quan estigui cuit. Servir calent.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't