Marmitako

Recepta de Marmitako

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Mitjana
  • Segon plat

Ingredients

Com fer Marmitako

Pas 1
Pas 2
Pas 3
Pas 4
Pas 5
  • Pas 1

    Sofregir el sofregit de ceba junt amb els porros tallats a rodanxes fines i el pebrot verd picadet. Afegir-hi les patates a daus i el vi blanc. Deixar evaporar.

  • Pas 2

    Afegir-hi el caldo de Pescado Gallina Blanca. Quan les patates estiguin a mig coure, 10 min. afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i coure-ho 10 min. més, (si es fa amb olla a pressió, reduir a la meitat el Caldo i el tems de cocció).

  • Pas 3

    Afegir-hi el caldo Casero de Pescado Gallina Blanca. Quan les patates estiguin a mig coure, 10 min. afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca i coure-ho 10 min. més, (si es fa amb olla a pressió, reduir a la meitat el Caldo Casro de Pescado i el tems de cocció).

  • Pas 4

    Afegir la tonyina a daus i escampar-hi per sobre les pastilles d'Avecrem caldo de Pescado -30% de sal esmicolada i el julivert. Apagar el foc i deixar reposar tapat 3 minuts. Servir molt calent.

  • Pas 5

    Afegir la tonyina a daus i escampar-hi per sobre les pastilles d' Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco esmicolada i el julivert. Apagar el foc i deixar reposar tapat 3 minuts. Servir molt calent.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't