Mongetes vermelles guisades amb bacallà

Recepta de Mongetes vermelles guisades amb bacallà

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Mitjana
  • Primer plat

Ingredients

  • 400 gr

    de mongetes vermelles (poden ser cuites)

  • 1 pessic

    de Sazonador Avecrem Ajo y Perejil

  • 1 pastilla

    d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal

  • 1 vaset

    de vi blanc sec

  • 1

    ceba a trozos

  • 2 grans

    d'all

  • 1

    ceba amb 2 claus d'olor

  • 2

    porros

  • 700 gr

    de bacallà salat

  • farina i ciboulet

DALE TU TOQUE PERSONAL...

Com fer Mongetes vermelles guisades amb bacallà

Pas 1
Pas 2
Pas 3
Pas 4
  • Pas 1

    Posar les mongetes en remull la nit abans. Escórrer-les i posar-les en una cassola amb la ceba punxada amb els 2 claus d'olor. Cobrir amb aigua i afegir-hi la pastilla d'Avecrem caldo de Verduras -30% de sal. Deixar-les coure durant 90 minuts.

  • Pas 2

    Passar el bacallà, prèviament dessalat al gust, per farina i fregir-lo en oli calent. Deixar-lo escórrer a sobre de paper de cuina.

  • Pas 3

    En la mateixa paella sofregir el porro picat ben petit i afegir-hi la ceba a trossos, el Sazonador Avecrem Ajo y Perejil i el vaset de vi blanc. Deixar coure fins que s'evapori i espessi una mica.

  • Pas 4

    Posar el sofregit per sobre de les mongetes, remenar-ho bé i afegir-hi el bacallà fregit. Servir ben calent, decorat amb una mica de ciboulet picat per sobre.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't