Pit de pollastre a la taronja

Recepta de Pit de pollastre a la taronja

1 Vots | 0 comentaris

El pollastre t’agrada però estàs cansat/da de prendre’n a la planxa?

Avui et deixem una recepta molt original a base d’una salsa de taronges.

El pollastre et quedarà aromatitzat i molt refrescant. I el pernil serà la cirereta del pastís!

  • 20-40 min
  • 4
  • Fàcil
  • Segon plat

Ingredients

  • 4

    pits de pollastre

  • Un pessic

    d'Avecrem Caldo de Pollo

  • 1 copa

    de Brandi

  • 2 cullerades

    de farina

  • Una mica

    d'oli

  • 2

    taronges

  • 100 g

    de pernil serrà a daus

Informació nutricional

  • 443 cal.

    Per ració

  • 18.48 %

    Greixos

  • 12.27 %

    Hidrats de carboni

  • 46.82 %

    Proteïnes

Com fer Pit de pollastre a la taronja

  • Pas 1

    Talla el pollastre a tires, empolsina’l amb l’Avecrem caldo de Pollo Gallina Blanca i la farina, i fregeix-lo a foc fort. Afegeix les taronges a galls i el pernil. Rega amb el brandi i deixa que s’evapori.

  • Pas 2

    Prossegueix la cocció durant uns minuts fins que el fons s’hagi espessit. Serveix tot seguit acompanyat amb patates fregides a daus. Si no tens brandi a casa o no t’agrada el seu sabor, prova a utilitzar en el seu lloc vi blanc, cervesa o fins i tot vermut. Quedarà igualment deliciós!

Si no tens brandi a casa o no t’agrada el seu sabor, prova a utilitzar en el seu lloc vi blanc, cervesa o fins i tot vermut. Quedarà igualment deliciós!

Consells per cuinar Pit de pollastre a la taronja

El truc: aprofita la pell de la taronja

No llencis la pell de taronja d’aquesta recepta. Aprofita-la posant-la al damunt d’una superfície calenta (una estufa, un radiador...). Alhora que s’asseca, va desprenent olors i perfumant l’estança. Després la pots emprar per aromatitzar natilles, flams o guisats.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't