Pit de pollastre en salsa agredolça

Recepta de Pit de pollastre en salsa agredolça

1 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Fàcil
  • Segon plat

Ingredients

Informació nutricional

  • 455 cal.

    Per ració

  • 25.81 %

    Greixos

  • 8.43 %

    Hidrats de carboni

  • 44.52 %

    Proteïnes

DALE TU TOQUE PERSONAL...

Com fer Pit de pollastre en salsa agredolça

  • Pas 1

    Condimenta el pit de pollastre amb la pastilla d’Avecrem Caldo de Pollo Gallina Blanca esmicolada i fregeix-lo en l’oli d’oliva fins que estigui daurat. Retira el pit de pollastre del foc i reserva’l.

  • Pas 2

    En el mateix oli, amb el foc baix, afegeix els grans de pebre negre, el sucre i la farina (diluïda en aigua). Apuja el foc i cou fins que la salsa quedi lligada i caramel•litzada.

  • Pas 3

    Afegeix llavors amb compte el vinagre. Lliga tota la salsa i incorpora el pit de pollastre a la salsa perquè agafi el gust d’aquesta. Serveix-ho calent.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't