Pollastre al vi

Recepta de Pollastre al vi (7945)

0 Vots | 0 comentaris

  • 10-20 min
  • 4
  • Mitjana
  • Segon plat

Ingredients

  • 1

    pollastre tallat a trossos

  • 3 vasos

    de vi

  • 100 gr.

    de bacon

  • 1

    ceba a trossos

  • 2 cullerades

    de mantega o margarina

  • 3 cullerades

    de conyac

  • 250 gr.

    de xampinyons

  • 1 cabeça

    d'alls

  • un pessic

    de pebre vermell dolç

  • 2 pastilles

    d'Avecrem Caldo de Pollo

  • 1

    pollastre tallat a trossos

  • oli

  • 3 vasos

    de vi

  • 100 gr.

    de bacon

  • 1

    ceba a trossos

  • 2 cullerades

    de mantega o margarina

  • 3 cullerades

    de conyac

  • 250 gr.

    de xampinyons

  • 1 cabeça

    d'alls

  • un pessic

    de pebre vermell dolç

  • 2 pastilles

    d'Avecrem Caldo de Pollastre

  • oli

Com fer Pollastre al vi

Pas 1
Pas 2
Pas 3
Pas 4
  • Pas 1

    Macerar el pollastre amb el vi durant unes hores. Saltar el pollastre, prèviament escorregut, en la mantega. Afegir-hi el bacon i el sofregit de ceba a trossos, deixant-los daura uns 10 minuts. Afegir-hi la cabeça d'alls i flambejar amb conyac.

  • Pas 2

    Afegir-hi els xampinyons nets i condimentar amb les pastilles d'Avecrem Caldo de Pollastre. Abocar-hi el vi de la maceració i deixar coure fins que el pollastre estigui tendre.

  • Pas 3

    Afegir-hi els xampinyons nets i condimentar amb les pastilles d'Avecrem caldo de Pollo. abocar-hi el vi de la maceració i deixar coure fins que el pollastre estigui tendre.

  • Pas 4

    Servir escampant-hi un pessic de pebre vermell per sobre.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't