Sopa d'all amb xoriço

Recepta de Sopa dall amb xoriço

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Fàcil
  • Primer plat

Ingredients

Informació nutricional

  • 340,99 cal.

    Per ració

  • 55,60 %

    Greixos

  • 29,20 %

    Hidrats de carboni

  • 15,20 %

    Proteïnes

Com fer Sopa d'all amb xoriço

Pas 1
Pas 2
Pas 3
  • Pas 1

    En una cassola ofegar els alls. Quan estiguin daurant sofregir el xoriço i el pa tallat a llesquetes, donant-li la volta per evitar que es cremin. Afegir per sobre el pebre vermell.

  • Pas 2

    Afegir el Caldo de Carn GALLINA BLANCA i deixar que bulli a foc lent uns 10-15 minuts. Quan comenci a espessir afegir-hi els ous prèviament batuts, sense deixar de rementar perquè no cuallin (uns 5 minuts).

  • Pas 3

    Finalment afegir un rajolí de llet. Servir en cassoletes de fang.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't