Sopa de ceba

Recepta de Sopa de ceba (5164)

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Mitjana
  • Primer plat

Ingredients

  • 1 kg.

    de cebes

  • 1 lt

    de Caldo de Carne Gallina Blanca

  • 100 gr

    de formatge Emmental ratllat

  • 50 gr

    de mantega

  • 3 cullerades

    d'oli

  • 4 rebanadas

    de pa torrat

  • 1 vas

    de vi negre

Com fer Sopa de ceba

Pas 1
Pas 2
Pas 3
  • Pas 1

    En una cassola amb mantega i oli fregir les cebes tallades a tires fines, amb la cassola tapada i a foc baix fins que estiguin daurades. Abocar-hi el vi negre i deixar-lo evaporar.

  • Pas 2

    A continuació, abocar-hi el caldo de Carn Gallina Blanca i deixar-ho coure tot 15 minuts més.

  • Pas 3

    En el fons d'una cassola de fang, posar el pa torrat. Regar amb la sopa i posar-la a gratina amb el formatge ratllat per sobre.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't