Tomàquets, albergínies rostides i molls amb escabetx de maduixots

Recepta de Tomàquets, albergínies rostides i molls amb escabetx de maduixots

0 Vots | 0 comentaris

  • > 60 min
  • 4
  • Mitjana
  • Segon plat

Ingredients

  • 1

    albergínia

  • 350 ml

    d'oli d'oliva

  • 4

    escalunyes

  • 150 ml

    de vinagre de Cabernet Sauvignon

  • 150 g

    de maduixots

  • Per l'escabetx:

  • sal i pebre

  • herbes variades

  • 10

    branques de cebeta

  • 1 dl

    oli d'oliva

  • 100 g

    maduixots

  • 10

    fulles d'alfàbrega

  • 2

    tomàquets per amanida

  • 2

    molls de 500 g

  • Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal

Com fer Tomàquets, albergínies rostides i molls amb escabetx de maduixots

  • Pas 1

    Per l'escabetx, sofregir en una mica d'oli les escalunyes picades. Quan comencin a agafar color afegir el vinagre i reduir a la meitat, afegir els maduixots fets puré i deixar coure 1 minut. Acabar d'afegir %%oli d'oliva%% i conservar tebi.

  • Pas 2

    Filetejar els molls i retirar les espines. En una paella amb oli daurar els filets, condimentats amb Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal, 1 minut per la part de la pell i 20 segons per la part de la carn. Posar en una safata i cobrir amb l'escabetx. Deixar 2 hores a temperatura ambient. Si encara no els volem consumir, guardar a la nevera.

  • Pas 3

    Col·locar els tomàquets sencers i salpebrar-los en un recipient de forn que ens permeti cobrir-los d'oli, afegir les fulles d'alfàbrega, tapar el recipient i confitar-los al forn a 100ºC durant 1 hora.

  • Pas 4

    Rostir l'albergínia i pelar-la, picar-la i amanir-la amb oli, sal i cebeta picada. Tallar les maduixes a daus. Tallar el tomàquet confitat a rodanxes gruixudes i farcir.

  • Pas 5

    Col·locar el tomàquet al fons del plat, posar el filet de moll damunt, després una cullerada d'albergínia i finalment decorar amb herbes. amanir amb l'escabetx.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't