Vedella amb salsa de bolets

Recepta de Vedella amb salsa de bolets

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Fàcil
  • Segon plat

Ingredients

  • 700 gr

    de falda de vedella a filets

  • 1 sobre

    de Mi Salsa Setas

  • 500 ml

    Caldo de Verduras Gallina Blanca

  • 1

    pastanaga

  • 200 gr.

    de pèsols

  • farina

  • julivert picat

  • oli

Com fer Vedella amb salsa de bolets

Pas 1
Pas 2
Pas 3
  • Pas 1

    Condimentar lleugerament i enfarinar els filets de vedella, fregir-los en oli molt calent i reservar-los.

  • Pas 2

    Dissoldre el contingut del sobre de Salsa de Bolets Avecrem en el Brou de Verdures, remenar bé i afegir-lo a la cassola.A fegir-hi la carn i les verdures. Quan arrenqui el bull abaixar el foc al mínim i deixar coure fins que la carn estigui tendra (uns 15-20 min.)

  • Pas 3

    Afegir més Brou si és necessari. Servir la carn amb la salsa i escampar-hi per sobre el julivert picat.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't