Verdures al vapor

Recepta de Verdures al vapor

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Fàcil
  • Primer plat

Ingredients

Com fer Verdures al vapor

Pas 1
Pas 2
Pas 3
  • Pas 1

    Tallar a rodanxes les patates, les cebes els tomàquets i els naps. Tallar en forma de palets les pastanagues i l'api. Cobrir el fons d'una cassola amb la meitat de les rodanxes de patata.

  • Pas 2

    Extendre les altres verdures de manera alterna escampant per sobre de cada capa una mica de pebre i el romaní picat. Condimentar-ho tot amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal ben esmicolada.

  • Pas 3

    Acabar amb una capa de patates i formatge ratllat. Coure al vapor durant 1/2 hora, posant-hi al fons el caldo de Verduras Gallina Blanca. Quan estiguin cuites les verdures, ruixar-les amb una cullerada de Caldo de Verduras Gallina Blanca i un rajolí d'oli d'oliva.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't