Salmó al caramel

Recepta de Salmó al caramel

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Mitjana
  • Segon plat

Ingredients

Informació nutricional

  • 464,66 cal.

    Per ració

  • 51,22 %

    Greixos

  • 20,52 %

    Hidrats de carboni

  • 28,26 %

    Proteïnes

DALE TU TOQUE PERSONAL...

Com fer Salmó al caramel

Pas 1
Pas 3
  • Pas 1

    Marinar els lloms durant 1 hora amb l'oli, l'Avecrem caldo de Pescado -30% de sal i el pebre. Pelar les taronges, tallar la pell en juliana a foc lent amb la mel. Afegir-hi el vinagre i coure durant 2 minuts més.

  • Pas 2

    Posar el salmó en una safata de forn untada amb greix, ruixar-lo amb la marinada i coure'l al forn durant 15 minuts a 200ºC.

  • Pas 3

    Salsa: Posar en un pot el suc de taronja amb la farina de blat de moro, el pebre i l'Avecrem caldo de Pollo. Afegir-hi l'oli de la cocció del salmó. Deixar que arrenqui el bull i retirar-ho. Servir decorat amb la juliana de taronja confitada.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't