Principis de privacitat de Gallina Blanca

Gallina Blanca es pren molt seriosament la privacitat de les dades. Els següents principis són la base del nostre enfocament per respectar els teus drets de privacitat:

 1. Valorem la confiança que diposites en nosaltres en brindar la teva informació personal. Sempre farem servir la informació personal de manera justa.
 2. Proporcionarem informació clara sobre com fem servir la teva informació personal. Sempre serem transparents sobre la informació que recopilem, com la utilitzem, amb qui la compartim i amb qui t'has de comunicar si tens cap inquietud.
 3. Prendrem totes les mesures raonables per protegir la teva informació qualsevol ús indegut i mantenir-la segura.
 4. Complirem totes les lleis i regulacions de protecció de dades aplicables i cooperarem amb les autoritats de protecció de dades. En absència d'una legislació de protecció de dades, actuarem d'acord amb els principis generalment acceptats per a la protecció de dades.

Aquesta declaració de privacitat està estructurada en els següents capítols:

 1. Abast i aplicabilitat.
 2. El teu consentiment.
 3. Ús de les dades recopilades per Gallina Blanca.
 4. Dades personals de menors.
 5. Compartir dades personals per part de Gallina Blanca.
 6. Els teus drets de privacitat i amb qui contactar.
 7. Canvis en la nostra declaració de privacitat.
 8. Una altra informació de privacitat de Gallina Blanca.

 

 

1. Abast i aplicabilitat

Aquesta declaració de privacitat s'aplica a la informació personal recopilada pel grup Gallina Blanca i les seves companyies subsidiàries en relació amb els serveis que ofereixen. Això inclou informació recopilada fora de línia, campanyes de màrqueting directe, congressos o esdeveniments i en línia a través dels nostres llocs web, aplicacions i pàgines de marca en plataformes de tercers.

Aquesta declaració de privacitat també s'aplica al contingut específic de Gallina Blanca, incloses les ofertes i anuncis de productes/serveis de Gallina Blanca i els seus afiliats, que nosaltres (o un proveïdor de serveis que actuï en nom nostre) podem enviar a llocs web, plataformes i aplicacions de tercers ("llocs de tercers") en funció de la informació d'ús del seu lloc (com es defineix a continuació). Aquests llocs de tercers poden tenir les seves pròpies polítiques de privacitat i termes i condicions. Et recomanem llegir-t’ho abans de fer-ne ús.

Aquesta declaració de privacitat s'incorpora per la present i forma part dels termes i condicions del lloc Gallina Blanca aplicable. Si tens cap dubte o pregunta sobre la responsabilitat de protegir la teva informació personal, pots contactar-nos a través de dataprivacy@thegbfoods.com.

2. El teu consentiment

En utilitzar un lloc de Gallina Blanca, estàs donant el teu consentiment perquè la companyia Gallina Blanca recopili, utilitzi i divulgui la teva informació personal d'acord amb aquesta declaració de privacitat. Si no estàs d'acord amb la recopilació, l'ús i la divulgació de la teva informació personal d'aquesta manera, no utilitzis els llocs de Gallina Blanca ni proporcionis a la companyia de Gallina Blanca la teva informació personal.

Gallina Blanca només recopilarà, usarà o divulgarà la teva informació personal quan sigui just i legal fer-ho. A més, podem sol·licitar-te que brindis un consentiment si necessitem utilitzar la teva informació personal per a finalitats no cobertes per aquesta declaració de privacitat. No és obligatori proporcionar aquest consentiment, però si decideixes no fer-ho, la teva participació en determinades activitats pot veure's restringida. Si proporciones un consentiment addicional, els termes d'aquest consentiment prevaldran en cas de conflicte amb els termes d'aquesta declaració de privacitat.

No obstant això, tingues en compte que podem processar la teva informació personal sense consentiment si tenim una raó legítima per fer-ho, sempre que aquest ús no tingui un efecte perjudicial sobre els teus propis drets, llibertats i interessos. Qualsevol ús d'aquest tipus ha d'estar d'acord amb els principis de privacitat de Gallina Blanca establerts anteriorment.

La majoria dels llocs de Gallina Blanca estan dissenyats i destinats a ser utilitzats per adults. Quan un lloc de Gallina Blanca està destinat a ser utilitzat per un públic més jove, obtindrem el consentiment d'un pare, mare o tutor abans de recopilar informació personal sempre que ho considerem apropiat o quan ho exigeixin les lleis i reglamentacions aplicables (l'edat necessària per al consentiment varia segons el país). Si ets un infant major de l'edat que requereix el consentiment dels pares al teu país, revisa els termes d'aquesta declaració de privacitat amb el teu pare, mare o tutor per assegurar-te que els entengui i els accepti.

Si descobrim que hem recopilat informació d'un menor sense el consentiment d'un pare, mare o tutor on s'hauria d'haver obtingut el consentiment, eliminarem aquesta informació el més aviat possible.

L'accés a certes parts dels llocs de Gallina Blanca i/o l'elegibilitat per rebre premis, mostres o altres recompenses pot estar limitat a usuaris majors d'edat. Podem utilitzar la teva informació personal per dur a terme verificacions d'edat.

 

3. Ús de les dades recopilades per Gallina Blanca

En aquesta declaració de privacitat, la teva "informació personal" es refereix a informació o fragments d'informació que podrien permetre identificar-te. Això generalment inclou informació com el teu nom, adreça, nom de pantalla, foto de perfil, adreça de correu electrònic i número de telèfon; però també pot incloure altres informacions com l'adreça IP, hàbits de compra, informació sobre el teu estil de vida o preferències com les teves aficions i interessos. Podem recopilar informació personal sobre tu de diferents fonts, per exemple:

•           Informació que ens dones directament.

•           Informació recopilada automàticament quan utilitzes els llocs de Gallina Blanca.

•           Informació que recopilem d'altres fonts (per exemple, xarxes socials).

Podem utilitzar la seva informació personal per:

•           Millorar els nostres productes i la teva experiència en els llocs de Gallina Blanca.

•           Per contactar pel que fa a productes que poden ser del teu interès, sempre que ens hagis donat el seu consentiment per fer-ho o que hagis sol·licitat prèviament un dels nostres productes o serveis i la comunicació sigui rellevant o relacionada amb aquesta sol·licitud prèvia, i es realitzi dins de qualsevol marc de temps establert per les lleis aplicables.

Fem servir cookies i altres tecnologies de seguiment que recopilen certs tipus d'informació quan interactues amb els llocs de Gallina Blanca. Consulta la nostra política de cookies per obtenir informació sobre aquestes tecnologies i els teus drets en relació amb elles.

Gallina Blanca només conservarà les teves dades personals durant el temps que sigui necessari per al propòsit indicat, tenint en compte també la nostra necessitat de respondre consultes o resoldre problemes, proporcionar serveis millorats i nous i complir amb els requisits legals en virtut de les lleis aplicables.

Això vol dir que podem conservar les teves dades personals durant un període raonable després de la teva última interacció amb nosaltres. Quan les dades personals que recopilem ja no es requereixin per al seu ús, les destruïm o eliminem de manera segura.

4. Dades personals de menors

Si Gallina Blanca descobreix que ha recopilat accidentalment dades personals d'un infant menor de 13 anys, eliminarà les dades personals d'aquest infant dels seus registres tan aviat com sigui raonablement possible. No obstant això, Gallina Blanca pot recopilar dades personals sobre nens menors de 13 anys directament del pare, mare o tutor i, per tant, amb el seu consentiment explícit.

5. Compartir dades personals per part de Gallina Blanca

Com a empresa global, Gallina Blanca pot compartir la seva informació personal amb empreses del grup Gallina Blanca i tercers de confiança amb seu a fora del país en què viu, de manera que puguin processar aquesta informació en nom nostre.

També podem compartir la teva informació personal amb empreses, organitzacions o persones alienes al grup Gallina Blanca si creiem que la divulgació de la informació és necessària per raons legals. En utilitzar un lloc de Gallina Blanca o proporcionar a Gallina Blanca informació personal, acceptes que ho fem d'acord amb els termes d'aquesta declaració de privacitat i les lleis i normes de protecció de dades aplicables.

Prenem totes les precaucions raonables per mantenir segura la teva informació personal i exigim a tercers que manegen o processen la seva informació personal que facin el mateix. L'accés a la teva informació personal està restringit per evitar-ne l'accés no autoritzat, la modificació o l'ús indegut, i només es permet entre els nostres empleats i agents segons la necessitat de fer-ho.

6.Els teus drets de privacitat i amb qui contactar

Si tens alguna pregunta, comentari o inquietud sobre com fem servir la teva informació personal, pots contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a dataprivacy@thegbfoods.com.

La teva sol·licitud serà dirigida a l'àrea apropiada del grup Gallina Blanca.

Tens dret a sol·licitar a Gallina Blanca les següents peticions:

 •                                 No voldria ser contactat en el futur.
 •                                 Voldria una còpia de la informació personal.
 •                                 M'agradaria corregir, actualitzar o eliminar la meva informació personal dels vostres registres.
 •                                 Desitjo informar de qualsevol ús indegut de la informació personal.

Per ajudar-nos a gestionar la teva sol·licitud, proporciona el teu nom complet i detalls necessaris.

7. Canvis en la nostra declaració de privacitat

És possible que canviem aquesta declaració de privacitat de tant en tant publicant la versió actualitzada de la declaració de privacitat en els llocs de Gallina Blanca. Et donarem els detalls adequats davant de qualsevol canvi material. Et recomanem entrar-hi amb freqüència per mantenir-te informat de com fem servir la teva informació personal.

8. Una altra informació de privacitat de Gallina Blanca

A més d'aquesta declaració de privacitat, pot haver-hi campanyes o promocions específiques que es regeixin per termes o polítiques de privacitat addicionals. Et recomanem que llegeixis aquests termes o polítiques addicionals abans de participar en aquestes campanyes o promocions, ja que se't sol·licitarà complir-les si hi participes. Qualsevol terme o política de privacitat addicional estarà disponible de forma prominent.