Amanida d'herbes silvestres

Recepta de Amanida dherbes silvestres

0 Vots | 0 comentaris

  • 10-20 min
  • 4
  • Fàcil
  • Entrants

Ingredients

  • un pessic

    d' Avecrem Verdures -30% de sal

  • 4 cullerades

    d'oli d'oliva

  • sal i pebre acabat de moldre

  • 1 cullerada

    de suc de tarojna

  • 1 cullerada

    de vinagre balsàmic

  • ½ culleradeta

    de nèctar de poma

  • 2

    formatgets en porcions

  • 200 gr

    de maduixes

  • 1 grapat

    de bareja de germinats

  • 6

    cebes tiendres

  • 300 gr

    herbes silvestres

  • 2 cullerades

    de pinyons

Com fer Amanida d'herbes silvestres

  • Pas 1

    Preparar les herbes i rentar-les a fons de seguida en aigua abundant. Escórrer-les molt bé i partir-les a trossos de la mida d'una mossegada. Apart, preparar i rentar les cebes tendres i tallar-les al llarg en quatre trossos. Abocar-hi aigua bullint.

  • Pas 2

    Preparar i rentar les maduixes. Deixar-les escórrer breument i llavors tallar-les per la meitat.

  • Pas 3

    Per a la vinagreta, barrejar el nèctar de poma, el vinagre balsàmic, el suc de la taronja, l'AVECREM VERDURES i el pebre. Afegir-hi l'oli a poc a poc, sense deixar de barrejar amb la batedora de varilles. Si es desitja es pot canviar la vinagreta al gust.

  • Pas 4

    Torrar els pinyons en una paella sense greix fins que estiguin daurats. barrejar en un bol gran les herbes les cebes tendres, les maduixes, els formatgets tallats a trossos i els pinyons. Remenar l'amanida amb la vinagreta fins que quedi ben barrejada.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't