Filetets josé luis

Filetets josé luis

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Fàcil
  • Segon plat

Ingredients

DALE TU TOQUE PERSONAL...

Com fer Filetets josé luis

  • Pas 1

    Tallar els alls a trossets molt petitets, posar-los en una safata, afegir-hi l'oli, la pastilla AVECREM POLLASTRE, el romaní, la farigola, el vi blanc i l'aigua.

  • Pas 2

    S'hi posen els filets de pollastre i es deixen macerar durant unes hores (o tota la nit).

  • Pas 3

    Just abans de servir a taula posar una planxa al foc, escalfar-la bé, escórrer els filets i fer-los a la planxa.

  • Pas 4

    Es menja calent. És un segon plat deliciós, sobretot per als qui tenen cura de la seva dieta.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't