Fricandó de vedella amb bolets

Recepta de Fricandó de vedella amb bolets

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Mitjana
  • Segon plat

Ingredients

Com fer Fricandó de vedella amb bolets

  • Pas 1

    Netejar els bolets. Saltar-los en una mica d'oli i reservar-los.

  • Pas 2

    Salpebrar, enfarinar i fregir els bistecs en oli. Reservar-los.

  • Pas 3

    En el mateix oli sofregir les verdures pelades i tallades a daus mitjans. A mitja cocció afegir-hi les herbes i quan estigui calent afegir-hi el vi ranci. Deixar reduir. Triturar i passar per un colador xinès.

  • Pas 4

    Posar la salsa resultant en una cassola amb aigua i l'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal. Posar al foc i afegir-hi la carn. Coure a foc suau fins que la carn estigui tendre. Al final, afegir-hi els bolets i deixar acabar de coure. Rectificar de sal. L'endemà el guisat estarà encara més delicios.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't