Lasanya de cranc i formatge fresc

Recepta de Lasanya de cranc i formatge fresc

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Mitjana
  • Primer plat

Ingredients

  • 200 gr

    de palets de cranc

  • 1 terrina

    de formatge fresc (250 gr)

  • 100 gr

    de formatge gruyère ratllat

  • 50 gr

    de mantega

  • 200 cc

    de nata líquida

  • 1 paquet de plaques

    de lasanya fàcil El Pavo

Com fer Lasanya de cranc i formatge fresc

Pas 1
Pas 2
Pas 3
  • Pas 1

    Posar en remull la lasanya fàcil El Pavo. Assecar-la amb un drap sec i net.

  • Pas 2

    Picar els palets de cranc i el formatge fresc. Barrejar la meitat del formatge ratllat amb dues cullerades de nata i afegir-ho a la barreja anterior. Posar en una safata de forn una placa de lasanya i a sobre una mica de la barreja. Cobrir amb una altra placa de lasanya i posar-hi a sobre més barreja.

  • Pas 3

    Abocar la nata líquida i escampar-hi per sobre el formatge ratllat. Posar-hi per sobre la mantega a trossets i gratinar-ho.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't