Llobarro al forn amb patates i tomàquet

Recepta de Llobarro al forn amb patates i tomàquet

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Fàcil
  • Segon plat

Ingredients

  • 2

    llobarros

  • 2

    tomàquets madurs

  • 1

    ceba gran

  • 1

    llimona gran

  • 3

    patates

  • 1 vas

    de vi blanc

  • 1 pastilla

    d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal

  • Sal i oli d'oliva

Com fer Llobarro al forn amb patates i tomàquet

Pas 1
Pas 3
  • Pas 1

    Començar posant les patates pelades i rentades al microones esquitxades amb unes gotes d'aigua uns 4 minuts més o menys (Perquè no quedin dures).

  • Pas 2

    Posar oli en una safata de forn i afegir-hi les patates tallades a trossos. Tallar la ceba en juliana i els tomàquets a daus. Salar els llobarros per fora i per dins, tallar 1/2 llimona a rodanxes i posar-les a les ganyes i per sobre del llobarro, un cop posat a sobre del llit de patates, ceba i tomàquets.

  • Pas 3

    Exprémer l'altra 1/2 llimona i abocar-la dins el vi blanc. Desfer-hi també la pastilla d'Avecrem caldo de Pescado -30% de sal. Cobrir el llobarro amb aquest caldet i posar-lo al forn 20 minuts a 200ºC.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't