Ous farcits amb espinacs

Recepta de Ous farcits amb espinacs

0 Vots | 0 comentaris

  • 20-40 min
  • 4
  • Mitjana
  • Primer plat

Ingredients

DALE TU TOQUE PERSONAL...

Com fer Ous farcits amb espinacs

Pas 1
Pas 2
Pas 3
  • Pas 1

    Descongelar i ofegar els espinacs sense bullir-los i condimentar-los amb una mica d'Avecrem Caldo de Pollastre. Bullir els ous, deixar-los refredar, separar els rovells de les clares.

  • Pas 2

    ofegar la ceba amb una mica d'oli. Afegir-hi la carn picada i els xampinyons. Saltar-ho tot junt a foc fort. Barrejar-ho amb els rovells i el formatge cremós i farcir les clares amb aquesta barreja.

  • Pas 3

    Preparar la alsa beixamel amb la llet seguin les instruccions del sobre. En una safata de forn, posar els espinacs en el fons i els ous per sobre. Cobrir amb la salsa beixamel i el formatge ratllat. Gratinar i servir.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't