Patates farcides de carn

Recepta de Patates farcides de carn

0 Vots | 0 comentaris

  • > 60 min
  • 4
  • Difícil
  • Segon plat

Ingredients

Com fer Patates farcides de carn

Pas 1
Pas 2
Pas 3
Pas 4
  • Pas 1

    Pelar les patates i, amb una cullereta especial, buidar-les mirant de no trencar-les. Reservar la polpa extreta. Posar una paella amb oli a foc mig, afegir-hi una de les cebes picades i un pessic de fines herbes i l'Avecrem. Abans que es dauri, abocar-hi la carn picada i ofegar-ho tot una mica.

  • Pas 2

    Afegir-hi la llet i la farina, remenant-ho tot bé perquè no s'hi facin grumolls. Quan la pasta estigui ben feta, apartar-la del foc i deixar-la refredar. Quan la massa estigui tèbia, anar farcint les patates.

  • Pas 3

    En un plat posar l'ou i en un altre la farina. Quan les patates estiguin farcides, passar l'extrem per on s'han farcit primer per l'ou i després per la farina.

  • Pas 4

    Posar una cassola amb oli a foc mig. Afegir-hi l'altra ceba, tallada en rodes. ofegar una mica i anar-hi afegint les patates. Quan estiguin totes, cobrir-les d'aigua, afegir-hi la nou moscada i la polpa de buidar les patates. Quan arrenqui a bulilir, abaixar el foc perquè no s'enganxin. Quan les patates estiguin tendres, retirar-les del foc i servir.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't