Pit de pollastre en salsa agredolça

1 Vots | 0 comentaris
DALE TU TOQUE PERSONAL...
Com fer Pit de pollastre en salsa agredolça
-
Pas 1
Condimenta el pit de pollastre amb la pastilla d’Avecrem Caldo de Pollo Gallina Blanca esmicolada i fregeix-lo en l’oli d’oliva fins que estigui daurat. Retira el pit de pollastre del foc i reserva’l.
-
Pas 2
En el mateix oli, amb el foc baix, afegeix els grans de pebre negre, el sucre i la farina (diluïda en aigua). Apuja el foc i cou fins que la salsa quedi lligada i caramel•litzada.
-
Pas 3
Afegeix llavors amb compte el vinagre. Lliga tota la salsa i incorpora el pit de pollastre a la salsa perquè agafi el gust d’aquesta. Serveix-ho calent.
I tu, què n'opines?
Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.