Rotllets de nadal

Rotllets de nadal

0 Vots | 0 comentaris

  • 10-20 min
  • 4
  • Mitjana
  • Aperitius

Ingredients

Com fer Rotllets de nadal

Pas 1
Pas 2
Pas 3
Pas 4
  • Pas 1

    Tallar per la meitat les vieires. pelar les gambes. Rentar, assecar i tallar a tires el lluç. Pelar i picar els alls. Picar l'anet molt finament.

  • Pas 2

    Escalfar a foc mig en una paella amb mantega i daurar els alls. Afegir-hi les vieires, les gambes, el lluç, condimentar amb un pessic d'AVECREM i saltejar 5 minuts. Regar amb la nata, el vi, afegir-hi l'anet i deixar reduir durant 3-4 minuts. Reservar calent.

  • Pas 3

    En una superfície llisa estendre les "tortitas", farcir amb la preparació de marisc i enrotllar.

  • Pas 4

    Si es desitja es poden servir els rotllets sobre un llit d'enciam.

Receptes recomanades...

Per escriure el que penses, recorda que has de formar part de la nostra comunitat.

Si estàs registrat...

Entra
o

Encara no estàs registrar?

Registra't