Paella fàcil i a triomfar!

És estiu. Dies de platja en família. Sol i bons moments. És l’hora de dinar i ve de gust un plat bo i saborós per a compartir amb la millor companyia. Cuinem una paella?

Afegeix l’arròs i llest!

A Gallina Blanca sabem que t’agrada gaudir del bon menjar, però hi ha vegades que no tenim temps o no sabem com començar a preparar-lo. Amb el Caldo para Paella Fácil 100% Natural Gallina Blanca podràs cuinar una deliciosa paella en tan sols 2 passos molt senzills i ràpids. Pren nota!

  1. Tira l'arròs i daura’l amb l'oli.
  2. Aboca tot el bric de Caldo para Paella Fácil 100% Natural i decora-la com vulguis.

El secret d’una bona paella és fer també un bon sofregit i, com que sol tenir la seva dificultat, el Caldo para Paella Fácil 100% Natural t’estalvia l’esforç de preparar-lo ja que inclou un sofregit fet amb ingredients naturals. Com has comprovat, només hauràs d’afegir l’arròs i ben aviat et diran: Què bona que és! Què fàcil que és!

De marisc o de verdures?

Ara que ja ho tens tot llest, només falta decidir quina és la paella que us ve més de gust: Paella de verdures? Paella mixta? O una Paella tradicional? Inspira’t amb aquestes receptes per aconseguir la millor presentació que farà les delícies dels teus comensals. Prova-les!

I com que per a fer una bona paella també es necessiten els accessoris adeqüats, segueix amb atenció la promoció que tenim a Facebook ja que regalem lots del nou Caldo para Paella Fácil Gallina Blanca i una paellera Fundix de Castey. Pots participar fent clic aquí.

Ei! Recorda que els amants de la fideuà també tenen el seu Caldo para Fideuá Fácil 100% Natural que inclou el sofregit, perquè tu només hagis d’afegir els fideus i gaudir-ne.

 

Valora aqueste article