BACALLÀ A LA GRAELLA AMB ARRÒS DE BOTIFARRÓ I ERIÇÓ DE MAR

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer BACALLÀ A LA GRAELLA AMB ARRÒS DE BOTIFARRÓ I ERIÇÓ DE MAR

  • PAS 1

    Per a l'arròs tallar el botifarró a daus i sofregir-lo en una cassola de ferro. Afegir-hi el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca, així com els alls picats i les verdures. Sofregir 2 minuts i afegir-hi l'arròs, que també caldrà sofregir. Mulllar amb el Caldo de Pescado Gallina Blanca, bullir i abaixar el foc al mínim. Tapar i deixar coure uns 15 o 16 minuts.

  • PAS 2

    Quan a l'arròs li faltin 10 minuts (és a dir, quan en porti uns 5 coent-se) rostir el bacallà a la graella. Untar-lo prèviament amb oli perquè no s'enganxi. Posar-lo al plat junt amb l'arròs i també amb les carns d'eriçó, que haurem retirat amb l'ajuda d'una cullereta. Perfumar amb un raig d'oli d'oliva.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online