AMANIDA D'ARRÒS MEDITERRÀNIA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA D'ARRÒS MEDITERRÀNIA

  • PAS 1

    Rentar l'arròs i coure'l en aigua calenta amb una mica de sal. Retirar-lo amb un escorredor deixant el gra ben sener. Posar-lo en un bol amb les anxoves i les olives ben picades.

  • PAS 2

    Pelar i picar la ceba molt menuda. Barrejar amb l'arròs. Pelar els tomàquets i terure'n les llavors. Tallar-los a daus i afegir-los a l'arròs, barrejant bé tots els ingredients.

  • PAS 3

    Condimentar amb un raig d'oli, unes gotes de vinagre i l'Avecrem Fines Herbes, comprovant el punt de sal. Posar en un motllo rodó i premsar bé perquè en treure'l del motllo no es trenqui i conservi la forma.

  • PAS 4

    Pelar els ous de codorniu i tallar-los en dues meitats. Tallar el pebrot morrón a tires fines. Abocar el motllo d'arròs a sobre d'una safata de presentació. Decorar amb els ous de codorniu, les tires de pebrot morrón i la salsa maionesa.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online