Pit de pollastre en salsa agredolça

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    455kcal

  • Hidrats

    8.43g

  • Proteïnes

    44.52g

  • Greixos

    25.81g

  • Fibra

    0.42g

Com fer Pit de pollastre en salsa agredolça

  • PAS 1

    Condimenta el pit de pollastre amb la pastilla d’Avecrem Caldo de Pollo Gallina Blanca esmicolada i fregeix-lo en l’oli d’oliva fins que estigui daurat. Retira el pit de pollastre del foc i reserva’l.

  • PAS 2

    En el mateix oli, amb el foc baix, afegeix els grans de pebre negre, el sucre i la farina (diluïda en aigua). Apuja el foc i cou fins que la salsa quedi lligada i caramel•litzada.

  • PAS 3

    Afegeix llavors amb compte el vinagre. Lliga tota la salsa i incorpora el pit de pollastre a la salsa perquè agafi el gust d’aquesta. Serveix-ho calent.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online