POLLASTRE A LA MEDITERRÀNIA AMB SALSA DE PESTO

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer POLLASTRE A LA MEDITERRÀNIA AMB SALSA DE PESTO

  • PAS 1

    Pelar la ceba i tallar-la a rodanxes. Rentar i netejar el carbassó i els tomàquets i tallar-los també a rodanxes. Posar les 3 hortalisses en una safata de forn (ruixada abans amb una mica d'oli) i la pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal esmicolada i escampada per sobre.

  • PAS 2

    Repartir per sobre els grans d'all, les patates i les olives negres tallades a trossos. Retirar la pell dels quarts de pollastre, fer-los un tall fi a la carn i condimentar-los amb un pessic de sal i pebre. Posar-los a sobre de les verdures.

  • PAS 3

    Tapar la safata amb paper d'alumini. Posar-la al forn pre-escalfat a 180ºC i coure-la uns 20 minuts. Destapar-la, coure-la uns altres 20 minuts i servir les verdures i el pollastre acompanyats del pesto.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online