Filet de porc amb salsa

  • 20-40
  • Media

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Filet de porc amb salsa

  • PAS 1

    Mentrestant, talla les cebes a cascos i les pastanagues a trossets. Posa-hi el llorer, clau i pebre.

  • PAS 2

    Lliga’l amb fil de cuina perquè conservi bé la forma.

  • PAS 3

    Posa a fondre la margarina amb l’oli a la cassola.

  • PAS 4

    Salpebra el filet.

  • PAS 5

    Daura’l a la cassola.

  • PAS 6

    Afegeix el vi, la pastilla d’Avecrem Caldo de Pollo i aigua.

  • PAS 7

    Posa-hi les verdures amb una mica de sal i ofega-ho.

  • PAS 8

    Neteja bé de greix el filet. Lliga’l amb fil de cuina perquè conservi bé la forma. Posa a fondre la margarina amb l’oli a la cassola. Salpebra el filet. Daura’l a la cassola. Mentrestant, talla les cebes a cascos i les pastanagues a trossets. Posa-hi el llorer, clau i pebre.

  • PAS 9

    Un cop daurat d’una banda el filet, dóna-li la volta i daura’l per l’altre costat. Posa-hi les verdures amb una mica de sal i ofega-ho. Afegeix el vi, la pastilla d’Avecrem Caldo de Pollo i aigua.

  • PAS 10

    Cou fins que el filet de porc estigui fet (en cassola normal, uns 30 minuts). Treu el filet i posa’l en una font i tritura les verdures, passant-les pel colador xinès perquè quedi una salsa fina. Talla el llom en filets i lliga’ls a la salsa.

  • PAS 11

    Em vaig oblidar de fer la foto un cop emplatat. El vaig posar amb patates fregides molt finetes (palla) i arròs basmati. Perdoneu per aquesta errada. Si veieu que la salsa queda líquida, l’engreixeu amb una mica de Maizena dissolta en una mica d’aigua.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online