Filet de porc amb salsa

  • 20-40
  • Media

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Filet de porc amb salsa

  • PAS 1

    Mentrestant, talla les cebes a cascos i les pastanagues a trossets. Posa-hi el llorer, clau i pebre.

  • PAS 2

    Lliga’l amb fil de cuina perquè conservi bé la forma.

  • PAS 3

    Posa a fondre la margarina amb l’oli a la cassola.

  • PAS 4

    Salpebra el filet.

  • PAS 5

    Daura’l a la cassola.

  • PAS 6

    Afegeix el vi, la pastilla d’Avecrem Caldo de Pollo i aigua.

  • PAS 7

    Posa-hi les verdures amb una mica de sal i ofega-ho.

  • PAS 8

    Neteja bé de greix el filet. Lliga’l amb fil de cuina perquè conservi bé la forma. Posa a fondre la margarina amb l’oli a la cassola. Salpebra el filet. Daura’l a la cassola. Mentrestant, talla les cebes a cascos i les pastanagues a trossets. Posa-hi el llorer, clau i pebre.

  • PAS 9

    Un cop daurat d’una banda el filet, dóna-li la volta i daura’l per l’altre costat. Posa-hi les verdures amb una mica de sal i ofega-ho. Afegeix el vi, la pastilla d’Avecrem Caldo de Pollo i aigua.

  • PAS 10

    Cou fins que el filet de porc estigui fet (en cassola normal, uns 30 minuts). Treu el filet i posa’l en una font i tritura les verdures, passant-les pel colador xinès perquè quedi una salsa fina. Talla el llom en filets i lliga’ls a la salsa.

  • PAS 11

    Em vaig oblidar de fer la foto un cop emplatat. El vaig posar amb patates fregides molt finetes (palla) i arròs basmati. Perdoneu per aquesta errada. Si veieu que la salsa queda líquida, l’engreixeu amb una mica de Maizena dissolta en una mica d’aigua.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online