Pit de pollastre a la taronja

El pollastre t’agrada però estàs cansat/da de prendre’n a la planxa?

Avui et deixem una recepta molt original a base d’una salsa de taronges.

El pollastre et quedarà aromatitzat i molt refrescant. I el pernil serà la cirereta del pastís!

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    443kcal

  • Hidrats

    12.27g

  • Proteïnes

    46.82g

  • Greixos

    18.48g

  • Fibra

    1.42g

Com fer Pit de pollastre a la taronja

  • PAS 1

    Talla el pollastre a tires, empolsina’l amb l’Avecrem Caldo de Pollo Gallina Blanca i la farina, i fregeix-lo a foc fort. Afegeix les taronges a galls i el pernil. Rega amb el brandi i deixa que s’evapori.

  • PAS 2

    Prossegueix la cocció durant uns minuts fins que el fons s’hagi espessit. Serveix tot seguit acompanyat amb patates fregides a daus. Si no tens brandi a casa o no t’agrada el seu sabor, prova a utilitzar en el seu lloc vi blanc, cervesa o fins i tot vermut. Quedarà igualment deliciós!

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Pit de pollastre a la taronja

El truc: aprofita la pell de la taronja

No llencis la pell de taronja d’aquesta recepta. Aprofita-la posant-la al damunt d’una superfície calenta (una estufa, un radiador...). Alhora que s’asseca, va desprenent olors i perfumant l’estança. Després la pots emprar per aromatitzar natilles, flams o guisats.

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online

Si no tens brandi a casa o no t’agrada el seu sabor, prova a utilitzar en el seu lloc vi blanc, cervesa o fins i tot vermut. Quedarà igualment deliciós!