Estofat de pollastre amb patates

Els plats de cullera, com aquest estofat de pollastre, són un bitllet que ens transporta directament a la casa de l’àvia. Recordes com s’omplia de les aromes que s’escapaven des de la cuina?

És una pena que cada cop es cuinin menys estofats,Veure més...

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Verduras Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    340kcal

  • Hidrats

    24.93g

  • Proteïnes

    28.50g

  • Greixos

    12.92g

  • Fibra

    4.77g

Com fer Estofat de pollastre amb patates

  • PAS 1

    En una cassola, prepara un sofregit amb el pot de Sofrito de Tomate y Verduras Gallina Blanca. Escalfa’l uns minuts, remenant de tant en tant.

  • Quan les verdures estiguin ben dauradetes

    PAS 2

    Quan les verdures estiguin ben dauradetes, afegeix el vi blanc i puja el foc perquè s’evapori l’alcohol. A continuació, tritura-ho a la batedora i reserva-ho.

  • PAS 3

    Salpebra el pollastre i daura els trossos a la mateixa cassola, amb una gota d’oli.

  • Afegeix el sofregit

    PAS 4

    Quan estiguin daurats, afegeix el sofregit que has triturat, afegeix mig got d’aigua, les espècies, les herbes aromàtiques, la pastilla d’Avecrem Caldo de Pollo, les patates pelades i esbocinades, les pastanagues tallades a trossets i el safrà. Cuina-ho tot a foc fort durant mitja hora i amb l’olla tapada.

  • Al cap de mitja hora, treu la tapa

    PAS 5

    Al cap de mitja hora, treu la tapa perquè s’evapori el líquid i s’espesseixi la salsa fins al punt que desitgis. Ja està llest!

Valora aquesta recepta

Consells per cuinar Estofat de pollastre amb patates

El truc: No es llença res!

Les croquetes són una manera ideal d’aprofitar les sobres d’un guisat... La clau està en triturar els ingredients, enriquir-los amb un sofregit i una mica d’Avecrem i convertir-los en una massa espessa amb farina, llet i una mica de Caldo Gallina Blanca. Deixa refredar la massa i ja podrem elaborar les croquetes.

Truco destacado de la receta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online

perquè... estan boníssims! I encara que puguin semblar una mica "antiquats" o pesats, no ho són de cap manera.

Els estofats s’ajusten a la perfecció a les necessitats d’avui dia. En primer lloc, es tracta d’un plat que surt molt bé de preu: rendeix molt i se n’aprofita tot. A més, són facilíssims de fer, el més complicat serà que tinguis la paciència per deixar que tots els ingredients facin xup-xup el temps que calgui.

Ah, i com et dèiem, treu-te del cap la idea que els estofats són un plat pesat: això depèn de la persona que els cuini! Està clar que si els hi poses xoriço i carns grasses, pujarà sensiblement l’aportació calòrica. Però els estofats elaborats amb una base de verdura i una carn tan lleugera com la de pollastre, no tenen perquè engreixar massa.
Apunta’t a estofar! La satisfacció que dóna enfonsar la cullera al plat i assaborir el teu propi guisat és difícil de superar!

Pots menjar-te l’estofat just després de cuinar-lo, però els sabors estaran molt més integrats si el cuines d’un dia per l’altre.