Arròs amb verdures, vedella i pollastre

  • 20-40
  • Media
  • 1

Ingredients

Com fer Arròs amb verdures, vedella i pollastre

  • PAS 1

    Pelar la ceba, la pastanaga i rentar els xampinyons tallant la part de contacte amb la terra. Treure les llavors del pebrot.

  • PAS 2

    Picar totes les hortalises en quadradets com per a pisto i reservar deixant a banda.

  • PAS 3

    Netejar la carn, tallar a trossets tant la vedella com el pit de pollastre.

  • PAS 4

    En una paellera sofregir les hortalises totes juntes fins que comencin a agafar color.

  • PAS 5

    Incorporar la carn i coure tot el conjunt.

  • PAS 6

    Afegir l'arròs, remoure i coure, agregar el safrà, mullar amb el doble de quantitat de Caldo de Pollo Gallina Blanca que d'arròs. Posar a punt de sal i deixar que es cogui uns 18 minuts.

  • PAS 7

    Un cop cuinat treure del foc i deixar reposar 5 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online